Imotski: Regionalni sastanak

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u srijedu, 22. ožujka 2017., održan je regionalni sastanak u sklopu trajne formacije u našoj Provinciji.

Više...
 
Kelkheim: Novi župni listić

Kelkheim: Pastoralni listić - Uskrs 2017.

 
Offenbach: „40 dana za život“

U prostorijama Hrvatske katoličke zajednice Offenbach, 20. ožujka 2017., u večernjim satima, susreli su se molitelji i moliteljice, koji mole ispred ustanove Pro familia u Frankfurtu, u kojoj se održava savjetovanje za osobe koje razmišljaju o pobačaju.

Više...
 
Primorski Dolac - Perušić: Izvedena MUKA

Glumačka skupina župe sv. Ante iz Knina u subotu, 18. ožujka 2017., prikazala je MUKU u Primorskom Docu, a 19. ožujka u Perušiću.

Više...
 
Šibenik-Varoš: Pripremni susret mladih za Vukovar

U ponedjeljak, 20. ožujka 2017.,  u župnoj dvorani župe Gospe van Grada u Šibeniku, u organizaciji Franjevačke mladeži (Frame) održan je pripremni susret mladih za Vukovar koji je vodio don Roko Glasnović.

Više...
 
Šibenik-Varoš: Korizmeni petak i križni put

Na treći korizmeni petak, 17. ožujka 2017., u župnoj crkvi, župe Gospe van Grada u Šibeniku, pobožnost križnog puta predmolio je župnik Fra Filip Milanović Trapo, a potom je svetu misu predslavio i propovijedao fra Šimun Bilokapić.

Više...
 
London: Predstavljena knjiga o bl. A. Stepincu

U nedjelju, 19. ožujka 2017., u organizaciji Hrvatske katoličke misije Londonu u crkvi Presvetoga Srca bilo je predstavljanje knjige o bl. Alojziju Stepincu koje je održao autor dr. sc. Robin Harris.

Više...
 
Imotski: Proslava Sv. Josipa

U Glavini Donjoj u župi sv. Franje u Imotskom u subotu 18. ožujka 2017. svečano je proslavljen naslovnik crkve i zaštitnik mjesta sv. Josip, a procesiju i euharistijsko slavlje predvodio je fra Jozo Grbavac.

Više...
 
Zmijavci: Proslava Sv. Josipa

U župi Svih svetih u Zmijavcima u crkvi sv. Josipa na Suvači svečano je u subotu, 18. ožujka 2017., proslavljena svetkovina Sv. Josipa. Središnje slavlje s procesijom u 10:30 predvodio je fra Lazar Perica.

Više...
 
„MUKA“ u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu

U srijedu,  15. ožujka 2017. u 19.45 sati, u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu glumačka družina iz Knina izvela  Dramski prikaz muke Kristove.

Više...
 
Runovići: Slika Gospe od Anđela u župi

Pohod slike Gospe od Anđela župi Runovići povodom 300. obljetnice oslobođenja Imotske krajine od Turaka 1717 – 2017. i korizmena duhovna obnova u „godini očinstva“ odvijali su se kroz osam dana, od 8. do 15. ožujka 2017.

Više...
 
Fra Josip Šimić održao antićevske duhovne obnove redovnicama

Vicepostulator fra Josip Šimić održao je antićevske duhovne obnove časnim redovnicama sv. Križa na Vrhovcu u Zagrebu (11. ožujka) i redovnicama u Mariji Bistirici (15. ožujka).

Više...
 
Dječji zbor iz Rakova Sela

U vjerskoj TV emisiji 'Riječ nade' Šibenske biskupije objavljen je prilog o dječjem zboru iz Rakova Sela, župa Dubrava, a župnik je fra Žarko Maretić. Prilog možete pogledati OVDJE.

 
Samobor: Tečaj za duhovne asistente OFS-a i Frame

U organizaciji Konferencije nacionalnih duhovnih asistenata Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS) i Franjevačke mladeži (Frama) održan je XI. nacionalni tečaj za duhovne asistente u Samoboru, od 13. do 15. ožujka 2017.

Više...
 
Pohod slike Gospe od Anđela župi Podbablje

Mnoštvo vjernika u srijedu, 15. ožujka 2017., sudjelovalo je na dolasku zavjetne slike Gospe od Anđela u župu Podbablje. Slika će u Podbablju biti od 15. do 22. ožujka 2017., a nakon toga zavjetna slika Gospe od Anđela svoj pohod nastavit će u župi Lovreć.

Više...
 
Kelkheim: „Pred otajstvom križa” – duhovna obnova

Od 9. do 13. ožujka 2017. održana je korizmena duhovna obnova s temom, “Pred otajstvom križa”. Voditeljica obnove bila je s. Marta Škorić, školska sestra franjevka.

Više...
 
Šibenik-Varoš: Biskup Tomislav Rogić s mladima

U ponedjeljak, 13. ožujka 2017.,  u župnoj dvorani, župe Gospe van Grada u Šibeniku održan je pripremni susret mladih koji je vodio mons. Tomislav Rogić, biskup šibenski.

Više...
 
Franjevački bogoslovi i Marijini obroci pokrenuli akciju za pomoć djeci Južnog Sudana

Bogoslovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita u suradnji s Marijinim obrocima - Hrvatska, odlučili su nakon nekoliko zajedničkih dosadašnjih aktivnosti pokrenuti novu - „Humanitarnu akciju za djecu Južnog Sudana.“

Više...
 
Izvedena „MUKA“ u Petrinji i Zagrebu

Župljani Župe sv. Ante iz Knina izveli su pasionsku igru „Muka“ u subotu, 11. ožujka 2017., u župi Sv. Ivana Pavla II. u Petrinji, a u nedjelju, 12. ožujka 2017., u župi Sv. Jeronima u Maksimiru (Zagreb).

Više...
 
Proložac: Nastup Crkvenih pučkih pjevača iz Rogotina

Melodijom pobožnih korizmenih pjesama u izvedbi Crkvenih pučkih pjevača iz župe Presvetog Trojstva u Rogotinu u nedjelju, 12. ožujka 2017., svečano je obilježena druga korizmena nedjelja u župi Sv. Mihovila u Prološcu.

Više...
 
Izlet samostanske obitelji sa Trstenika na Prominu

U subotu, 11. ožujka 2017. godine, samostanska obitelj sa Trstenika organizirala je već tradicionalni godišnji izlet.

Više...
 
Imotski: Duhovna obnova za prosvjetne djelatnike

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u subotu, 11. ožujka 2017., održana je duhovna obnova za prosvjetne djelatnike Imotske krajine koju je predvodio župni vikar fra Lazar Perica.

Više...
 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1746
Ovaj mjesecOvaj mjesec62539
UkupnoUkupno4896260

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 169 

Administrator

franodoljanin@gmail.com