Proslava Velike Gospe u Zelenoj katedrali

Proslavu Uznesenja Marijina ili Velike Gospe u Imotskoj krajini, koja se tradicionalno održava u Zelenoj Katedrali na izvoru rijeke Vrljike u Prološcu, predvodio je slivanjski župnik fra Željko Tolić.

Više...
 
Slivno: Pokrenuta mrežna stranica župe

Župa Presvetog Trojstva Slivno pokrenula je internet stranicu u želji za boljom komunikacijom unutar župe kao i prezentacijom duhovnog, kulturnog i društvenog života na području župe. Sve informacije dostupne su na stranici  www.zupa-presvetog-trojstva.hr.

 
Sinj: Večernje slavlje na Veliku Gospu

Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije, 15. kolovoza 2018. g. večernje euharistijsko slavlje predslavio je fra Joško Kodžoman.

Više...
 
Homilija nadbiskupa Marina Barišića u Sinju na svetkovinu Velike Gospe

U srijedu, 15. kolovoza 2018., Sinj i mnoštvo hodočasničkog naroda slavilo je svetkovinu svoje nebeske zaštitnice - Čudotvorne Gospe Sinjske. Slavlje je predvodio mons. Marin Barišić, nadbiskup i metropolita splitsko-makarski.

Više...
 
Stankovci: Proslavljen blagdan Velike Gospe

U Stankovcima je 15. kolovoza  2018. svečano je proslavljena zaštitnica župe Blažena  Djevica  Marija na nebo Uznesena, Velika Gospa.

Više...
 
Visovac: Proslava Velike Gospe

I ove godine više tisuća vjernika hodočastilo je Gospi Visovačkoj te tamo svečano proslavilo svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marija na nebo. Već od ranog jutra vjerni puk pristupao je sakramentu pomirenja i euharistijskom slavlju.

Više...
 
Vigilija Velike Gospe u Sinju

U predvečerje svetkovine Velike Gospe, 14. kolovoza 2018. u 18 sati, slavlje Uznesenja blažene Djevice Marije započelo je skidanjem Gospine slike i procesijom preko samostanskog dvorišta do Trga dr. Franje Tuđmana.

Više...
 
Hod Frame

Hod Frame Splitsko-dubrovačkog i zadarsko-šibenskog područnog bratstva održan je od Sinja od Šibenika. Opširnije frama-portal.net.

 
Zmijavci: Proslava Sv. Lovre

U župi Svih svetih u Zmijavcima svečano je proslavljen blagdan sv. Lovre. Postavljen je brončani kip sv. Lovre, a središnje slavlje predvodio je provincijal fra Joško Kodžoman.

Više...
 
Split: Provincijal predvodio jutarnju misu na svetkovinu sv. Klare

Svečanu jutarnju sv. misu, na svetkovinu sv. Majke Klare Asiške, 11. kolovoza 2018. u 8 sati, u samostanu sestara klarisa u Splitu, predslavio je provincijal franjevačke provincije Presvetog  Otkupitelja, o. fra Joško Kodžoman, OFM.

Više...
 
Šibenik: Proslava sv. Lovre

U prigodi proslave Sv. Lovre, u Šibeniku, u samostanskoj crkvi na Gorici proslavljen je svečev dan. Slavlje je predvodio fra Miroslav Bustruc.

Više...
 
Sinj: Novi broj lista "Gospa Sinjska"

Sinj: List "Gospa Sinjska" - Velika Gospa 2018.

 
Proložac: Novi župni list

Proložac: Župni list za Veliku Gospu 2018.

 
Knin: 3. obljetnica posvete crkve Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta

U subotu, 4. kolovoza 2018., svetom misom u 19 sati svečano je obilježena 3. obljetnica posvete crkve Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu.

Više...
 
Karin: Proslava Gospe od Anđela

U četvrtak, 2. kolovoza 2018.,u Karinu je svečano proslavljena Gospa od Anđela. Slavlje je predvodio don Elvis Ražov.

Više...
 
Imotski: Proslavljena Gospa od Anđela

U četvrtak 2. kolovoza 2018. u Imotskom je svečano proslavljena svetkovina Gospe od Anđela, zaštitnice Imotskog i Imotske krajine.

Više...
 
Proslava Gospe od Anđela u Zaostrogu

U Zaostrogu je u četvrtak 2. kolovoza 2018. svečano proslavljena Gospa od Anđela. Slavlje je predvodio provincijal fra Joško Kodžoman.

Više...
 
Proslavljen blagdan Gospe od Anđela na Visovcu

Na blagdan Gospe od Anđela, 2.kolovoza 2018., euharistijsko slavlje na otočiću  Visovcu predvodio je šibenski biskup mons. Tomislav Rogić.

Više...
 
Sinj: Festival „Klape Gospi Sinjskoj“

U četvrtak 2. kolovoza 2018. g., na blagdan Gospe od Anđela, u dvorištu Samostana Čudotvorne Gospe Sinjske održan je jubilarni 10. Festival marijansko - duhovne klapske pjesme „Klape Gospi Sinjskoj.“

Više...
 
Koncert klapske pjesme u Zaostrogu

U Franjevačkom samostanu u Zaostrogu 2. kolovoza 2018. održan je koncert klapske pjesme.

Više...
 
Održano tradicionalno hodočašće svećenika, redovnika i redovnica Cetinske krajine

Svećenici, redovnici i redovnice, bogoslovi i kandidati u odgojnim zavodima koji su rodom iz Cetinske krajine, u srijedu 1. kolovoza 2018. godine, hodočastili su u Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske.

Više...
 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas113
Ovaj mjesecOvaj mjesec53667
UkupnoUkupno6178747

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 52 

Administrator

franodoljanin@gmail.com