Imotski: Smotra dječjih zborova

U Franjevačkom samostanu sv. Frane u Imotskom u subotu 10. studenoga 2018. održana je smotra dječjih zborova imotskoga samostanskog okružja. U smotri je sudjelovalo oko 300 djece iz dječjih zborova Imotskog, Lovreća, Podbablja, Prološca, Runovića, Studenaca, Vinjana i Zmijavaca, u pratnji svojih voditelja i župnika.


Susret je počeo u 10 sati u crkvi sv. Frane molitvom krunice, za vrijeme koje  su djeca imala prigodu za ispovijed. U 10:30 počelo je euharistijsko slavlje koje je predvodio gvardijan i župnik fra Kristian Stipanović, uz koncelebraciju fra Nedjeljka Čarapića, župnika Podbablja, fra Zorana Jonjića, župnika Studenaca, fra Frane Lace, župnika Zmijavaca, i fra Josipa Sušića, župnika Vinjana.

Nakon svete mise svaki je zbor nastupio zasebno te otpjevao jednu pjesmu. Redom su nastupili zbor iz Podbablja s pjesmom „Marijo, Majko“, zbor iz Studenaca s pjesmom „Rijeke žive vode“, zbor iz Imotskog s pjesmom „Pružamo ti ruke, Kriste“, zbor iz Zmijavaca s pjesmom „Isuse, ja se uzdam u tebe“, zbor iz Lovreća s pjesmom „Ti si moje sve“, zbor iz Runovića s pjesmom „Uzmite, jedite“, zbor iz Prološca s pjesmom„Zvona zvone“ te zbor iz Vinjana s pjesmom „Svetom Anti Padovanskom“. Na kraju su svi zborovi zajedno otpjevali pjesmu „Glasnik Velikoga Kralja“.

Susret je završen ručkom ispod samostanskog cedra.

Fotografije

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1148
Ovaj mjesecOvaj mjesec52338
UkupnoUkupno6812558

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 58 

Administrator

franodoljanin@gmail.com