Split: Održano molitveno bdijenje „24 sata za Gospodina“

U Splitu u crkvi Čudotvorne Gospe od Zdravlja 9 i 10. studenog 2018. održano je molitveno bdijenje pod nazivom „24 sata za Gospodina“. Bdijenje je započelo misom mladih koja se svaki petak održava u crkvi Gospe od Zdravlja u 20.30. Završetak je bio u subotu navečer u 19 sati kada se slavila sveta misa. Nakane bdijenja su bile za uspjeh humanitarnog koncerta duhovne glazbe „Najmanjima od najmanjih“ i početak devetnice Gospi od Zdravlja.


Na Bdijenju su sudjelovali: Marijina Legija, Marijanska Vinkovska mladež, Neokatekumeni, Frama Gospe od Zdravlja, Skauti, laička inicijativa 40 Dana za Život, molitvena zajednica Padre Pio, Hrvatsko Nadzemlje, Franjevački Svjetovni red, organizatori Mise Mladih, 3D - formacija, vijeće roditelja župe Gospe od Zdravlja, Oratorij s Kmana, organizatori Planinarskog Križnog Puta - SKAC_ST, volonteri 72 sata bez kompromisa.

Pjevanjem su animirali Papa band iz Solina, Skac band, band Dodir Milosrđa, vis Darovi Duha, vis Izidor, vis Veritas, vis Konkatedrala, Julija Vukorepa, Mate Tadić i Robert Turčinov. Na bdijenju su sudjelovali sljedeći svećenici, đakoni i bogoslovi: don Ivan Terze, don Tomislav Ćubelić, fra Anto Gavranović, fra Ante Bešlić, fra Žarko Lučić, fra Ivan Lukač, fra Ante Udovičić, fra Josip Ivanović, don Ivan Čotić, don Nikola Mikačić, Don Marko Trogrlić, don Hrvoje Relja, fra Marko Pudar, fra Martin Romić, fra Ivan Novaković, fra Richard Kakule i fra Herve Tumanar.

„24 sata za Gospodina“ je molitveno bdijenje koje se organizira dva puta godišnje u crkvi Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrom u organizaciji Frame Gospe od Zdravlja.

Zahvaljujemo svima koji su se na bilo koji način sudjelovali u ovom bdijenju i preporučamo ih zagovoru naše nebeske majke Čudotvorne Gospe od Zdravlja.

Fotografije

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Život u Bratstvu OFS-a, mjesečna tema za travanj 2020.

************

Odgođeni su susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Adresa e-pošte:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muka po Ivanu (provincijski napjev /zapisao fra Stipica Grgat)

Muka po Ivanu (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Marku (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Mateju (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Luki (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1803
Ovaj mjesecOvaj mjesec1803
UkupnoUkupno7616681

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57