Diplomirali fra Frano Bosnić i fra Ignacije Sladoja

U četvrtak, 3. svibnja 2018., na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu diplomirali su fra Frano Bosnić i fra Ignacije (Milan) Sladoja.

Fra Frano je diplomski rad pisao iz područja Katedre liturgike pod naslovom „Liturgijska glazba i mladi. Napetosti između liturgijskih propisa i pastoralne prakse“, kod izv. prof. dr. sc. Ivice Žižića.

Fra Frano je rođen 1990. godine od oca pok. Branka i majke Senke r. Despotušić. Svečane zavjete položio je 2. listopada 2015., a za đakona je zaređen 26. studenog 2017. godine. Đakonski praktikum vrši u župi Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobromu.

 

 

 


Fra Ignacije je diplomski rad pisao iz područja Katedre Fundamentalne teologije, pod naslovom ''Poimanje otajstva utjelovljenja u kršćanskoj misli'', pod vodstvom prof. dr. sc. Anđelka Domazeta.

Fra Ignacije je rođen 12. siječnja, 1986. godine od oca Mihovila i majke Dragice, r. Žigo. Svečane zavjete položio je 16. rujna 2017., a za đakona je zaređen 26. studenog 2017. godine. Đakonski praktikum vrši u župi Sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu.

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas567
Ovaj mjesecOvaj mjesec40222
UkupnoUkupno6385326

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 64 

Administrator

franodoljanin@gmail.com