Ježević: Proslava Sv. Josipa Radnika

Ovogodišnjom misnom slavlju proslave nebeskog zaštitnika Ježevića (župa Vrlika), Sv. Josipa Radnika, u utorak 1. svibnja 2018., predsjedao je fra Perica Maslać, župnik Sinja, uz koncelebraciju župnika fra Jakova Vire.  Proslava je započela svečanom procesijom u 10 i 30 sati za kipom Sv. Josipa, koji su nosili Čuvari Kristova groba. U homiliji, fra Perica je istaknuo snagu vjernosti Bogu i otvorenosti njegovoj svetoj volji te brigu i skrb sv. Josipa, hranitelja i zaštitnika svete Nazaretske obitelji. Potaknuvši, isto tako, prisutne na zauzetiji kršćanski život po uzoru na sv. Josipa. Svečanosti misnog slavlja doprinio je pjevački zbor iz Vrlike, uz pratnju Petre Milković na orguljama te Borne Rebić na gitari.


Na koncu misnog slavlja, župnik fra Jakov je zahvalio fra Perici na spremnom odazivu, na predsjedanju misnim slavljem te upućenoj riječi, a slavljenicima čestitao njihov imendan.

Nakon euharistijskog slavlja, mlađi članovi KUU “Milan Begović”, predvođeni umjetničkom voditeljicom Marinom Djaković, izveli su svoj program, plešući prelijepo vrličko kolo i izmamljujući česte aplauze. Domaćini i njihovi gosti, proslavu su nastavili kod svojih domova u svečarskom raspoloženju. Svečanom ozračju doprinio je i lijep sunčan dan.

Fotografije

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas546
Ovaj mjesecOvaj mjesec40201
UkupnoUkupno6385305

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 65 

Administrator

franodoljanin@gmail.com