Imotski: Predstavljanje monografije o Imoti autora fra Joze Grbavca

U crkvi sv. Frane u Imotskom u subotu 25. studenoga u 19 sati održano je predstavljanje monografije „Povijest, vjera  i kulturna baština u Imoti“ autora mr. fra Joze Grbavca. Ova vrijedna monografija izdana je povodom proslave 300. obljetnice oslobođenja Imotske krajine od Turaka te je njezino predstavljanje bilo završni događaj u proslavi toga velikog jubileja.


Na početku predstavljanja prisutne je pozdravio dr. Ante Žužul, predsjednik Nadzornog odbora Školske knjige, izdavača monografije. O knjizi su govorili prof. dr. Slobodan Prosperov Novak i autor. Program je vodila urednica knjige Miroslava Vučić. Odlomke iz knjige čitao je glumac Milan Štrljić, a glazbenim su točkama program obogatili Roko Mustapić i Rahela Ujević uz sviračku pratnju Anamarije Milićević.

Govoreći o knjizi prof. Prosperov Novak istaknuo je da je fra Jozo vješto spojio znanstveni i popularni stil pisanja učinivši tako monografiju o Imoti pristupačnom velikom krugu čitatelja. Fra Jozo je prisutnima objasnio kako je došlo do stvaranja knjige te je na kraju zahvalio svima koji su mu pomogli da monografija o Imoti ugleda svjetlo dana.

Fotografije

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2065
Ovaj mjesecOvaj mjesec54581
UkupnoUkupno6969915

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 96 

Administrator

franodoljanin@gmail.com