Imotski: Smotra dječjih zborova

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u subotu 28. listopada 2017. održana je smotra dječjih zborova imotskoga samostanskog okružja. U smotri je sudjelovalo oko 330 djece iz dječjih zborova Imotskog, Lovreća, Podbablja, Poljica, Prološca, Runovića, Studenaca, Vinjana i Zmijavaca, u pratnji svojih voditelja i župnika.


Susret je počeo u 10 sati u crkvi sv. Franje pripremom za svetu ispovijed, što je održao fra Frano Laco, župnik Zmijavaca. Nakon toga djeca su imala prigodu za ispovijed, a za vrijeme ispovijedanja molila se krunica koju je animirala s. Terezina Bašić.

U 10:45 počelo je euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Zoran Kutleša, samostanski i župni vikar Imotskog, uz koncelebraciju fra Frane Lace, fra Nedjeljka Čarapića, župnika Podbablja, i fra Josipa Sušića, župnika Vinjana.

Nakon svete mise svaki je zbor nastupio zasebno te otpjevao jednu pjesmu u čast Blažene Djevice Marije. Redom su nastupili zbor iz Poljica s pjesmom „Kraljice mira“, zbor iz Zmijavaca s pjesmom „Samo je jedna Marija“, zbor iz Runovića s pjesmom „Majko ljubežljiva“, zbor iz Imotskog  s pjesmom „Zdravo, Djevo čista“, zbor iz Studenaca s pjesmom „Slavna žena“, zbor iz Prološca s pjesmom „Zrakama sunca“, zbor iz Lovreća s pjesmom„Evo nas pred tobom, Marijo“, zbor iz Podbalja s pjesmom „Sa krša ovog“ te zbor iz Vinjana s pjesmom „Zdravo budi, Marijo“. Na kraju su svi zborovi zajedno otpjevali pjesmu „Marijo, o Marijo“.

Susret je završen ručkom ispod samostanskog cedra.

Fotografije

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Bdijenje mladih u Biskupiji

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas410
Ovaj mjesecOvaj mjesec32886
UkupnoUkupno7102427

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 66