Kljaci: Obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Program obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Čavoglavama započeo je 3. kolovoza 2017. u 19 sati. Program je započeo molitvom krunice zatim svečanim euharistijskim slavljem i klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu u crkvi Hrvatskih mučenika.


Drugi dan programa započeo je molitvom krunice, svetom misom i bdijenjem koje je predvodio šibenski biskup u miru mons. Ante Ivas. U propovijedi je o. Biskup pozvao na zajedničku molitvu za Domovinu i duhovnu obnovu po Božjim zakonima kao što su to činili Izraelci.

Sv. Misu bdijenja prikazana je Bogu za domovinu Hrvatsku, branitelje i njihove obitelji. U koncelebraciji je sudjelovao župnik Njivica don Oleg Petrović.

U 21 sat počela revijalna malonogometna utakmica između veterana 1. i 4. gardijske brigade.

Sutradan, 5. kolovoza 2017., svetu misu u 10 sati predvodio je fra Ivan Lukač, župnik Kljaka. Sveta misa prikazana je za sve poginule i umrle branitelje kao i za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana. U koncelebraciji su sudjelovali fra Jozo Jukić i fra Ilija Mikulić.

Udruga maratonaca "Heroji ne umiru" i "Glasnici istine" istrčali su svoj maraton od Čavoglava do Knina s početkom u 11.30 sati.

Hvala svim vjernicima koji su kroz ovaj program prisustvovali pobožnostima, sv. misama i molitvama, neka Gospodin primi, blagoslovi i usliši naše osobne i zajedničke molitve. Hvala zboru na trudu i prelijepom pjevanju. Hvala dragom Bogu na ovom daru molitve neka po Njegovom blagoslovu u našim životima, obiteljima, i hrvatskom narodu bude plodonosna.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2147
Ovaj mjesecOvaj mjesec54847
UkupnoUkupno7044578

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51