Proložac: Nastup Crkvenih pučkih pjevača iz Rogotina

Melodijom pobožnih korizmenih pjesama u izvedbi Crkvenih pučkih pjevača iz župe Presvetog Trojstva u Rogotinu u nedjelju, 12. ožujka 2017., svečano je obilježena druga korizmena nedjelja u župi Sv. Mihovila u Prološcu.


Tijekom središnje svete mise koju je u župskoj crkvi Sv. Mihovila predvodio župnik don Josip Bečić uz koncelebraciju prološkog župnika fra Vinka Gudelja, misu su otpjevali Crkveni pučki pjevači iz Rogotina u dolini Neretve, a po završetku misnog slavlja održali su i prigodni koncert pučkih korizmenih napjeva obogativši ga poznatim pučkim pjesmama "Puče moj" i "Ispovidite se".

Na kraju njihovog koncerta svima se zahvalio župnik i organizator ovog prigodnog koncerta fra Vinko Gudelj koji je izrekao riječi zahvale izvođačima i njihovom župniku don Josipu Bečiću. U zahvalnom govoru istaknuo je kako je veliko prijateljstvo između ovih dviju župa potvrđeno krajem prošle godine kada su župljani Rogotina ukupno dva kombija mandarina donirali župljanima Prološca, koje je župnik zajedno sa svojim suradnicima podijelio najpotrebnijim župljanima.

Suradnja između župe Proložac i Rogotin nastavit će se i uzvratnim nastupom Mješovitog zbora župe Proložac koje se očekuje u skorašnje vrijeme.

  

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas218
Ovaj mjesecOvaj mjesec56957
UkupnoUkupno7046688

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38