Brezje: Održan sastanak JKPMOFM

U Franjevačkom samostanu u Brezju održan je 28. siječnja 2017. redoviti sastanak Južnoslavenske konferencije provincijalnih ministara OFM. Bili su nazočni svi provincijalni ministri - fra Miljenko Šteko (Mostar), fra Andrija Bilokapić (Zadar), fra Marjan Čuden (Ljubljana), fra Jozo Marinčić (Sarajevo), fra Joško Kodžoman (Split), fra Ilija Vrdoljak (Zagreb). Na sastanku su bili također tajnik Konferencije fra Robert i naš generalni definitor iz Rima fra Ivan Sesar.


Nakon molitve fra Miljenko Šteko, predsjednik JKPMOFM, pozdravio je sve nazočne i zahvalio im na dolasku, a potom se nazočnima obratio generalni definitor fra Ivan Sesar koji je sve pozdravio u ime Generalnog definitorija i progovorio o stanju u našem Redu. Fra Ivan je izvijestio o pripremi za susret Generalnog definitorija i JKPMOFM koji će održati od 15. do 19. lipnja 2017. godine.

Susret provincijskih definitorija JKPMOFM održat će 16. lipnja 2017. u Zagrebu. Potom su provincijalni ministri izvijestili o radu njihovih povjerenstava kao što su Ratio Formationis Franciscanae, PMOS, pastoral i promicanje zvanja i drugo.

Susret je završio molitvom i bratskim druženjem.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1776
Ovaj mjesecOvaj mjesec58515
UkupnoUkupno7048246

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 71