Lišane: Primanja i obećanja u Frami

U subotu, 21. siječnja 2017., Frama župe sv. Mihovila Lišane, u prepunoj crkvi sv. Nikole Tavelića dala je svoja primanja prva obećanja i obnovu obećanja po šesti put od svog postojanja. Svečanu misu sa procesijom predvodio je fra Ivan Lukač, duhovni asistent zadarsko-šibenskog područnog bratstva Frame. U koncelebraciji mise sudjelovali su župnik fra Luka Banić, fra Ivan Šimunac, fra Damir Čikara, fra Božo Mandarić i fra Kristijan Perković. U goste su došli framaši iz Knina,Drniša, Gračaca, Gospe od Zdravlja -Split, Šubićevca, sv. Ivan Krstitelj iz Zadra i Frama Siget iz Zagreba. Poseban ugođaj misi i primanju, dao je VIS David iz Knina koji su prekrasno pjevali duhovne šansone i stvorili nezaboravan ugođaj.


Nakon završetka  mise i zajedničkog fotografiranja svi nazočni framaši sa svojim župnicima  uputili su se u  općinsku dvoranu u Lišanima, kako bi svi zajedno proslavili svoja  primanja i obećanja.

Nakon slavlja u crkvi i dvorani, održani su izbori Frame Lišane na kojima je izabrano novo vijeće koje čine slijedeći članovi: Petra Nimac -  predsjednica,Karla Nimac - potpredsjednica, Ivana Šimunac - voditeljica formacije, Antonija Mijić - tajnica, Mihaela Radaš - blagajnica. Svi su s veseljem primili svoje časne dužnosti i odgovornosti. Puno uspjeha u radu Frame i čestitke uputio je mjesni župnik fra Luka Banić.

,,Neka mi Gospodin podari smirenost da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti, hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti i mudrost da ih razlikujem.'' (Sv. Franjo Asiški)

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas359
Ovaj mjesecOvaj mjesec55088
UkupnoUkupno6970422

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 73 

Administrator

franodoljanin@gmail.com