Imotski: Susret Frame samostanskog okružja

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u subotu, 5. studenoga 2016., održan je susret mjesnih bratstava Frame imotskoga samostanskog okružja. U susretu je sudjelovalo stotinjak framaša sa svojim duhovnim asistentima iz mjesnih bratstava Imotskog, Lovreća, Podbablja, Prološca, Runovića, Vinjana i Zmijavaca.


Susret je počeo u 10 sati u crkvi sv. Franje pokorničkim bogoslužjem koje je predvodio fra Jakov Udovičić, duhovni asistent Frame Vinjani. Nakon ispovijedi uslijedilo je euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Josip Repeša, duhovni asistent Splitsko-dubrovačkog područja Frame, uz koncelebraciju fra Jakova Udovičića. Pjevanje na misi animirali su framaši iz više bratstava, pod vodstvom Katarine Šimunović i Vinka Topića.

Poslije svete mise i zajedničkog fotografiranja u crkvi je Mate Vukorepa, područni povjerenik OFS-a za Framu, održao svjedočanstvo o svom pozivu u Frami i OFS-u.

Nakon ručka u samostanskoj su dvorani framaši u 14 sati pogledali nekoliko kraćih filmova duhovne tematike, a susret je završen molitvom krunice božanskog milosrđa u 15 sati.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas186
Ovaj mjesecOvaj mjesec62995
UkupnoUkupno7052726

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57