Bratsko-pastoralni pohod mjesnom bratstvu Mirlović

 

Slijedom zaključaka sa sjednice vijeća zadarsko-šibenskog područnog bratstva OFS-a "Sv. Nikola Tavelić" i na inicijativu područnog duhovnog asistenta fra Stipe Nimca i područne ministre sestre Svemirke Matić u subotu,15. listopada 2016., održan je bratsko- pastoralni pohod mjesnom bratstvu OFS-a Mirlović zagora.

Pohodu je nazočila i sestra Anita Močić, kordinatorica za Framu u područnom bratstvu. Cilj je ovog pohoda i susreta s članovima bratstva uvidjeti problem s kojim su se sreli i ukazati na potrebu komunikacije kako s duhovnim asistentom tako i s članovima drugih bratstava osobito s članovima područnog vijeća kako bi se problem uočio na samom početku i što prije uklonio. Na susretu  je bio  prisutan fra Ivan Čupić kao duhovni asistent te devet trajno zavjetovanih članova i jedan brat u svojstvu simpatizera.Za subotu,22.listopada  dogovoreno je da se održe izbori za novo vijeće a također i Sv.Misa i obred primanja u formaciju.

Nadamo se i molimo da ovaj pohod urodi plodovima,da ovo bratstvo oživi u punini,da mu se priključe novi članovi koji su spremni slijediti nadahnuće našeg serafskog oca sv. Franje i raditi na jačanju i širenju franjevaštva i Radosne vijesti kako je to i sam Sv. Franjo činio.

Fotografije

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas432
Ovaj mjesecOvaj mjesec50332
UkupnoUkupno6965666

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 71 

Administrator

franodoljanin@gmail.com