Kelkheim: 17. tradicionalni dječji festival "Mikrofon je vaš"

U nedjelju, 26. lipnja 2016. u Kelkheimu, održao se 17. tradicionalni Dječji festival, “Mikrofon je vaš”, na kojemu su nastupala 20 izvođača.

Sve nazočne, a posebno mlade pjevačice i pjevače u prepunoj dvorani, pozdravio je župnik fra Marinko Vukman. Istaknuo je kako mlade pjevačke zvijezde na ovom jedinstvenom i neponovljivom festivalu i ove godine svojom izvedbom sve nas oduševljavaju jer se u njihovoj pjesmi nalazi skrivena tajna koja se riječima ne može izreći. Naglasio je, da je pjevanje zdravo za tijelo i za dušu, pravi dobro raspoloženje, odmara i umiruje. Pozvao je sve nazočne da se zajedno sa pjevačicama i pjevačima, koji su se danima i tjednima pripremali za ovaj spektakl, raduju i s njima pjevaju o radosti, o ljubavi i životu.


Na festivalu su nastupili: Tereza Lončar (Kao da me nema tu - Vanna), Tihana Gavran (Tabu - Lana Jurčević), Matea Bešlić (Kap po kap - Divlje jagode), duet Ivano Miličević i Ivano Mandurić (Moj dida i ja - Thompson), Lara Klapež (Dat će nam Bog - Nina Badrić), Gabrijela Anušić (Kraljica - Jelena Rozga), Tijana Hannowsky (Sve bi seke ljubile mornare - Magazin), Katarina Kapović (Duša hrvatska - Lana Jurčević), Marija Zečević (Željo moja - Doris Dragović), duet Mariela Keško i Dolores Bartulović (Okus mentola - Jelena Rozga), Laura Kapović (Život stati neće - Danijela Martinović), Martino Klapež (Sve si moje - Ivan Žak), Zora Pranjić (Smokvica - Tajči), Stella Curić (Dvije zvijezdice - Tajči), Emily Crnković (Bižuterija - Jelena Rozga), Izabela Curić (Crni leptire - Žanamari) i duet Dario Polić i Tomislav Milas (Sude mi - Miroslav Škoro i Thompson).

Stručni žiri u sastavu Maja Bungić, Klara Banovčić i Hrvoje Barnjak kao i publika imali su i ovaj puta težak zadatak, izabrati po tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu u izboru žirija, osvojila je Katarina Kapović, drugu Stella Curić, a treću Tijana Hannowsky. Publika je pobjedničku interpretaciju Dječjeg festivala dodijelila Dariu Poliću i Tomislavu Milasu, drugo mjesto Zori Pranjić, te treće Emily Crnković. Za najsimpatičniju izvedbu pjesme stručni žiri je izabrao duet najmlađih izvoditelja, Ivana Mandurića i Ivana Miličevića.

Kroz program su sjajno vodili mladi župe Antonia Baotić i Zvonimir Ćuk.

Nakon proglašenja pobjednika, svi natjecatelji dobili su od Hrvatske katoličke župe Main-Taunus/Hochtaunus prigodne darove, a posebno pobjednici.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Život u Bratstvu OFS-a, mjesečna tema za travanj 2020.

************

Odgođeni su susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Adresa e-pošte:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muka po Ivanu (provincijski napjev /zapisao fra Stipica Grgat)

Muka po Ivanu (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Marku (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Mateju (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Luki (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1796
Ovaj mjesecOvaj mjesec1796
UkupnoUkupno7616674

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51