MNK “Gospa van Grada” prvak Top Tim futsal lige

Župa Gospa van Grada - Šibenik već deset godina sudjeluje u Katoličkoj malonogometnoj ligi “Sveti Nikola Tavelić” u kojoj igraju momčadi župa Šibenske biskupije. Od ove školske godine sudjelujemo i u Top Tim futsal ligi Dalmacije za dječake u dvije kategorije: Liga 2001. i mlađi (pioniri) i Liga 2004. i mlađi (mlađi pioniri). Liga se igrala od listopada 2015. do svibnja 2016. godine.


Drugo izdanje Top Tim futsal lige zaključeno je 29. svibnja 2016. godine kupom koji je odigran u sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku. Kup je započeo u 10.30 sati, a prija Kupa odigrana je zadnja prvenstvena utakmica koja je odlučivala o prvaku u kategoriji 2004. i mlađi. Nakon pomalo nervoznog početka dječaci “Gospe van Grada” uzeli su sve u svoje ruke i na kraju rutinski pobijedili kaštelanski Bonito i postali novi prvaci u svojoj kategoriji sa osvojenih 55 bodova u 21 odigranoj utakmici. Pioniri su osvojili čvrsto šesto mjesto u svojoj kategoriji.

Završnica Kupa donijela je sve ono što futsal čini lijepim i zanimljivim:sjajni potezi, dječja radost, navijanje na tribini, fenomenalne i zanimljive utakmice. Kroz natjecanje često smo čuli podršku roditelja i navijača: Gospa, Gospa. Na kraju dana najviše razloga za sreću imali su dječaci Vrgorca koji su osvojili Kup u kategoriji 2004.i mlađi te dečki iz Knina MNK Kijevo koji su bili najbolji u kategoriji 2001. i mlađi.

Nakon završnice Kupa dodijeljeni su pehari i priznanja najboljim momčadima i pojedincima u ovogodišnjem izdanju Top Tim futsal lige u obje kategorije.

Najbolji strijelac lige: Filip Majzelj (Gospa van Grada) - 30 pogodaka

Najkorisniji vratar lige: Edi Šilobodec (Gospa van Grada)

Cilj našeg sudjelovanja u Top Tim futsal ligi kroz ovu školsku godinu može se sažeti u jednu kratku misao: „Kroz sport stvoriti kvalitetno ozračje koje će pomoći u odgoju dobrih kršćana i poštenih građana.“

Liga 2004. i mlađi:

1. MJESTO: GOSPA VAN GRADA

2. MJESTO: HMNK VRGORAC

3. MJESTO: MNK BONITO Kaštela

4. MJESTO: MNK CRNICA

5. MJESTO: MNK PRIMOŠTEN 1

6. MJESTO: HMNK VRGORAC 2

7. MJESTO: MNK HEROJI 2007

8. MJESTO: MNK PRIMOŠTEN 2

Liga 2001. i mlađi:

1. MJESTO: HMNK VRGORAC

2. MJESTO: MNK JEZERA

3. MJESTO MNK CRNICA

4. MJESTO: MNK KIJEVO Knin

5. MJESTO: FC SPLIT Tommy

6. MJESTO: MNK GOSPA VAN GRADA

7. MJESTO: MNK PRIMOŠTEN

8. MJESTO: MNK HEROJI 2007

9. MJESTO: MNK BONITO

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2047
Ovaj mjesecOvaj mjesec54563
UkupnoUkupno6969897

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 

Administrator

franodoljanin@gmail.com