Imotski: Susret ministranata

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u subotu, 28. svibnja 2016., s početkom u 9.30 održan je susret ministranata. U susretu je sudjelovalo 125 ministranata iz 8 župa naše Provincije: Imotski, Lovreć-Opanci, Proložac, Runović, Slivno, Studenci, Vinjani i Zmijavci. U pripremi i održavanju susreta pomagali su naši bogoslovi i postulanti.


Nakon doručka ispod samostanskog cedra u 10 sati u crkvi sv. Franje bilo je pokorničko bogoslužje, koje je predvodio fra Zoran Kutleša, samostanski i župni vikar. U 10.30 procesijom je započelo euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Zoran, uz koncelebraciju četvorice svećenika. Misu je pjevanjem animirao imotski dječji zbor pod ravnanjem s. Sofije Vuković.

Poslije mise uslijedio je kviz znanja u samostanskoj dvorani, a u crkvi je za to vrijeme održan prigodni program za ostale ministrante. U tom su programu najprije djeca iz Vinjana održala predstavu o Božjem milosrđu, što je pripremila vjeroučiteljica Marija Škeva. Nakon toga bogoslov fra Ivan Đuzel predstavio je ministrantima odgojne zavode naše Provincije, osobito bogosloviju. Kviz znanja vodio je bogoslov fra Filip Čogelja. U kvizu su prvo mjesto osvojili ministranti iz Vinjana, a drugo mjesto ministranti iz Studenaca.

Poslije kviza bio je ručak za sve ministrante pod samostanskim cedrom. Nakon ručka započeo je nogometni turnir u kojem pobijedili ministranti iz Zmijavaca, a drugo mjesto osvojili su ministranti iz Prološca.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

Proslava Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrom

12. - 21. studenoga 2018.

**********

15. studenoga: Šubićevac - Izložba udruge Faust povodom 40. obljetnice župe

**********

17. studenoga: Mainz - 21. smotra crkvenih zborova

**********

17.-19. studenoga: Trstenik - Proslava sv. Elizabete

**********

18.-21. studenoga: Dubrava - Proslava Gospe od Zdravlja

**********

24. studenoga: Šubićevac - Koncert duhovne glazbe

**********

27.-30. studenoga: Šubićevac - 40. obljetnica župe

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas494
Ovaj mjesecOvaj mjesec30799
UkupnoUkupno6375903

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 

Administrator

franodoljanin@gmail.com