Imotski: Susret ministranata

U Franjevačkom samostanu sv. Franje u Imotskom u subotu, 28. svibnja 2016., s početkom u 9.30 održan je susret ministranata. U susretu je sudjelovalo 125 ministranata iz 8 župa naše Provincije: Imotski, Lovreć-Opanci, Proložac, Runović, Slivno, Studenci, Vinjani i Zmijavci. U pripremi i održavanju susreta pomagali su naši bogoslovi i postulanti.


Nakon doručka ispod samostanskog cedra u 10 sati u crkvi sv. Franje bilo je pokorničko bogoslužje, koje je predvodio fra Zoran Kutleša, samostanski i župni vikar. U 10.30 procesijom je započelo euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Zoran, uz koncelebraciju četvorice svećenika. Misu je pjevanjem animirao imotski dječji zbor pod ravnanjem s. Sofije Vuković.

Poslije mise uslijedio je kviz znanja u samostanskoj dvorani, a u crkvi je za to vrijeme održan prigodni program za ostale ministrante. U tom su programu najprije djeca iz Vinjana održala predstavu o Božjem milosrđu, što je pripremila vjeroučiteljica Marija Škeva. Nakon toga bogoslov fra Ivan Đuzel predstavio je ministrantima odgojne zavode naše Provincije, osobito bogosloviju. Kviz znanja vodio je bogoslov fra Filip Čogelja. U kvizu su prvo mjesto osvojili ministranti iz Vinjana, a drugo mjesto ministranti iz Studenaca.

Poslije kviza bio je ručak za sve ministrante pod samostanskim cedrom. Nakon ručka započeo je nogometni turnir u kojem pobijedili ministranti iz Zmijavaca, a drugo mjesto osvojili su ministranti iz Prološca.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Bdijenje mladih u Biskupiji

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas376
Ovaj mjesecOvaj mjesec32852
UkupnoUkupno7102393

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 72