Frankfurt: Hodočašće u Marienthal

Već tradicionalno svake godine, u organizaciji HKŽ Frankfurt, na duhovski ponedjeljak, vjernici sa svojim svećenicima i pastoralnim suradnicima hrvatskih katoličkih zajednica rajnsko-majnskog područja hodočaste Gospi u Marienthal. Ove godine na hodočašću je sudjelovalo oko 2000 hodočasnika.


Slavlje je započelo u 10.30 sakramentom pokore, a u 11.15 sati  bila je pobožnost križnog puta. Euharistijsko slavlje započelo je 12 sati koju je predvodio misionar Božjeg milosrđa, fra Žarko Lučić, gvardijan splitskog kapucinskog samostana na Pojišanu. U propovijedi je istaknuo na poseban način svetopisamske događaje gdje naš Spasitelj Isus Krist iskazuje svoje milosrđe nama ljudima!

Nakon duhovne okrjepe bilo je vrijeme i za tjelesnu okrjepu. U 15 sati je počela ura klanjanja i molitve Pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Molitva pred Presvetim je bila na nakanu Pape. Potpuni oprost je posebnost ove godine Božjeg milosrđa, gdje se na poseban način želi posvjestiti svakom vjerniku milosrđe koje svakodnevno primamo od vječnog, dobrog i milosrdnog Boga!

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas359
Ovaj mjesecOvaj mjesec55088
UkupnoUkupno6970422

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 72 

Administrator

franodoljanin@gmail.com