Hodočašće iz Bad Cannstatta i Ludwigsburga u Svetu Zemlju

Vjernici iz hrvatskih zajednica Bad Cannstatta i Ludwigsburga sa svojim župnicima fra Jurom Zebić i fra Antom Maleš, hodočastili su od 29. ožujka do 5. travnja 2016. u Svetu Zemlju, u organizaciji putničke agencije Ichtis Travel iz Splita, a voditelj hodočašća je bio fra Miro Modrić. Pridružili su se hodočasnici iz Heilbrona (3), Korntala (3) i iz Karlsruhe-a (2). Sveukupno je bio 41 hodočasnik.


Prvo hodočasničko mjesto u Svetoj Zemlji bilo je Nazaret, a zatim Brdo preobraženje (Tabor). Drugog dana hodočastili smo u Kanu Galilejsku, gdje je devetoro bračnih parova obnovilo svoj sakrament vjenčanja i primili blagoslov. Iz Kafarnauma smo išli u Betlehem, a zatim u Jeruzalem. Na hodočasničkom putu u nedjelju, 3. travnja, na Jordanu smo obnovili krsna obećanja. Završetak hodočašća bio je na Sionu.

Za vrijeme hodočašća redovito smo slavili svetu misu u svetim mjestima i molili pobožnosti. Hodočašće u sveta mjesta probudilo je u svakom hodočasniku riječi iz Svetog pisma koje čitamo ili slušamo u crkvi i na taj način smo uspjeli bolje predočiti događaje iz Isusova života. Zahvalni smo Bogu na ovoj velikoj milosti!


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

25.-28. lipnja: Proslava Presvetoga Srca Isusova u Šibeniku

************

27.-29. lipnja: Siverić - 50. obljetnica župe

************

29. lipnja: Kruševo - 50. obljetnica svećeništva

***********

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1200
Ovaj mjesecOvaj mjesec65526
UkupnoUkupno6902308

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 130 

Administrator

franodoljanin@gmail.com