MUKA u Primoštenu

U petak 11. ožujka 2016.  godine prije  večernje svete mise u sv. Jurja - Primošten koju je predvodio fra Ivan Lukač, prisutni vjernici su na poseban i jedinstven način proživjeli Muku Gospodina našega Isusa Krista.

Župni viikar Župe Sv. Ante iz Knina, doveo je sa sobom izvrsnu amatersku glumačku družinu koja je svojom predstavom snažno uzburkala emocije župljana.

Već prva scena Isusove posljednje večere pokazala je kako se radi o vrlo ozbiljno pripremljenom projektu. Scenografija s efektnom rasvjetom i dobrim zvučnim efektima ostavila je publiku sat vremena, koliko je trajala predstava, gotovo bez daha. Isusov put od Judine izdaje do suočavanje s Kajfom. Odlična gluma mladog Leona Božića u liku Jude te vrlo upečatljivi likovi iz svjetine, svima su ostavili nezaboran doživljaj Isusovih muka i večer za pamćenje. Pojedine scene poput Judina vješanja i razapinjanja Isusa na križu bile su posebno uvjerljive i unatoč najavi, za neke su bile neočekivane i previše realistične.

Na kraju, publika se ipak pribrala te je glumce nagradila zasluženim pljeskom. U ime župljana gostima iz Knina zahvalio se župnik don Jurica Petković te im je poželio sretan put na turneju po Bosni i Hrecegovini.
 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2085
Ovaj mjesecOvaj mjesec54601
UkupnoUkupno6969935

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 94 

Administrator

franodoljanin@gmail.com