Metković: Primanja i obećanja Frame

U  nedjelju, 13. prosinca 2015., 70 članova Frame Metković obećali su na svom životnom putu nasljedovati svetoga Franju. Za vrijeme svečanog euharistijskog slavlja u 11 sati koje je predvodio duhovni asistent Frame Metković fra Lukica Vojković uz koncelebraciju fra Kristijana Perkovića, slavljen je Obred primanja i obećanja.

Mladi su riječima “Evo me” Gospodinu pripravili put u svoje živote. U obredu primanja sudjelovalo je 47 novih članova dok su obećanja dala 23 člana. Nakon mise framaši su nastavili svoje slavlje u dvorani za susrete gdje su imali ručak zajedno s gostima iz Stabline i Graca.  Dan su obilježili njihova pjesma, ples i mladenačko veselje kojim su pokazali da su složno bratstvo. Stariji framaši su im napisali kratku poruku podrške i svoga iskustva u Frami. U kojoj su im poručili da je Frama jedno posebno životno iskustvo, te da će im Frama pomoći proći ružne životne probleme, preživjeti srednju školu, a možda čak i pomoći zaljubiti se. Nakon ručka uz prisutstvo duhovnog asistenta Lukice Vojkovića i potpredsjednice područnog vijeća Splitsko-dubrovačkog  područnog bratstva Frame, Ive Šuste, izabrano je novo vijeće:

Predsjednik: Ivan Bebić

Potpredsjednik: Ivan Vidović

Voditeljica formacije: Kristina Mioč

Tajnica: Ana Veraja

Blagajnik: Božo Jovanović Bartulović

Nadamo se da će svoje funkcije odrađivati po savjesti i raditi za dobrobit bratstva. Jer bratstvo je dar i zadatak. Kao dar prihvatili su ga sa zahvalnošću, a kao zadatak se trebaju ozbiljno založiti za njegovu izgradnju i rast. Novome vijeću želimo puno sreće jer oni su stup Frame.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

Aktivnosti za pastoral zvanja

***********

16. - 19. ožujka: Proslava sv. Josipa u Imotskom

**********

Šubićevac: Predstavljanje filma Župa sv. Ante Petrićevac

**********

Šubićevac: Korizma 2019.

***********

Šubićevac: 13 utoraka sv. Anti

***********

Muka Gospodina našega Isusa Krista" - 2019.

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas345
Ovaj mjesecOvaj mjesec42440
UkupnoUkupno6658564

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Administrator

franodoljanin@gmail.com