Vjeroučitelji Cetinskog i Imotskog dekanata u Sinju

Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja Splitsko-makarske nadbiskupije za područje Cetinskog i Imotskog dekanata,  održano je u četvrtak, 22. listopada 2015., u Samostanu Gospe Sinjske. Na susretu je sudjelovalo 40 vjeroučtelja-ica. Susret je organizirala i vodila s. Filipa Smoljo, voditeljica stručnog vijeća za Cetinski i Imotski dekanat. Susret je započeo molitvom koju su predmolili fra Kristijan Šilić i s. Filipa.

Poslije molitve i pozdravnih riječi uslijedio je radni dio susreta koji se sastojao od pet točaka: 1. Upoznavanje i usvajanje godišnjeg programa rada Stručnog vijeća 2. Kalendar rada Katehetskog ureda 3. Pedagoška radionica: Praćenje, vrednovanje i ocjenjivanje u nastavi vjeronauka 4. Cjelovita kurikularna reforma 5. Razno pitanja i prijedlozi.

Nakon izlaganja o važnosti praćenja, vrednovanja i ocjenjivanja učenika u nastavi vjeronauka uslijedio je rad po skupinama i iznošenje razultata rada. Susret je završio molitvom koju su predmolili s. Filpa i fra Antonio Mravak. Nakon radnog dijela vjeroučitelji su nastavili s druženjem u samostanskoj konobi. Sljedeći susret održat će se na proljeće 2016. godine u Imotskoj krajini.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

13. prosinca: Lišane: VI. formacijski susret OFS-a

**********

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2152
Ovaj mjesecOvaj mjesec25295
UkupnoUkupno6439912

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 68 

Administrator

franodoljanin@gmail.com