Vjeroučitelji Cetinskog i Imotskog dekanata u Sinju

Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja Splitsko-makarske nadbiskupije za područje Cetinskog i Imotskog dekanata,  održano je u četvrtak, 22. listopada 2015., u Samostanu Gospe Sinjske. Na susretu je sudjelovalo 40 vjeroučtelja-ica. Susret je organizirala i vodila s. Filipa Smoljo, voditeljica stručnog vijeća za Cetinski i Imotski dekanat. Susret je započeo molitvom koju su predmolili fra Kristijan Šilić i s. Filipa.

Poslije molitve i pozdravnih riječi uslijedio je radni dio susreta koji se sastojao od pet točaka: 1. Upoznavanje i usvajanje godišnjeg programa rada Stručnog vijeća 2. Kalendar rada Katehetskog ureda 3. Pedagoška radionica: Praćenje, vrednovanje i ocjenjivanje u nastavi vjeronauka 4. Cjelovita kurikularna reforma 5. Razno pitanja i prijedlozi.

Nakon izlaganja o važnosti praćenja, vrednovanja i ocjenjivanja učenika u nastavi vjeronauka uslijedio je rad po skupinama i iznošenje razultata rada. Susret je završio molitvom koju su predmolili s. Filpa i fra Antonio Mravak. Nakon radnog dijela vjeroučitelji su nastavili s druženjem u samostanskoj konobi. Sljedeći susret održat će se na proljeće 2016. godine u Imotskoj krajini.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

Split:

18. prosinca: Predstavljanje monografije „Gospodin vam dao mir“

*********

13./16./20. prosinca: Koncerti pjevačkog zbora „Neuma“ iz Drniša

**********

14. - 17. prosinca: Sinj - Duhovna obnova

*********

Trstenik: Mjesečne teme u OFS-u 'Blagovijest' - 2018.

*********

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas616
Ovaj mjesecOvaj mjesec47320
UkupnoUkupno5582827

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 80 

Administrator

franodoljanin@gmail.com