Kelkheim: Dječji festival “Mikrofon je vaš”

U nedjelju, 14. lipnja 2015., u Kelkheimu, održao se tradicionalni Dječji festival “Mikrofon je vaš”, na kojemu su nastupala 17 izvođača iz hrvatske katoličke župe Main-Taunus/Hochtaunus, Frankfurta i Offenbacha.


Koncert je otvorio župnik fra Marinko Vukman, koji je u svom pozdravnom govoru pozdravio sve mlade izvođače kao i roditelje i rodbinu, te istaknuo kako su većina djece i mladi koji nastupaju, rođena u Njemačkoj i da im nije lako pjevati na hrvatskom jeziku. "Kroz pjesmu uče svoj materinski jezik i stvaraju nova prijateljstva i lijepe uspomene koje će im ostati cijeli život", naglasio je župnik. "Festival je također prigoda da mnoga djeca i mladi otkriju svoje talente i da ih njeguju."


Na festivalu su nastupala Chantal Marić (Hajde da ludujemo - Tajči), Martina Brus i Ana Đerek (Volim osmjeh tvoj - Toše Proeski), Lara Miličević (Zovem da ti čujem glas - Antonija Šola), Danica Jonjić (Ne tiče me se - Magazin), Marija Jozić (Neka mi ne svane - Danijela Martinović), Marija Jonjić (Ditelina s četiri lista - Dalmatino), Gabrijela Anušić (Djevojka sa sela - Severina), Laura i Katarina Kapović (No, no, no - Magazin), Vivien Mijić (Takvi kao ti - Nina Badrić), Teo Miličević (Moj Ivane - Thompson), Valeria Vranjković (Na svijetu sve - Magazin), Baban Kristina (Kao da je vrijeme - Vesna Pisarović), Dolores Bartulović i Mariela Keško (Razmažena - Jelena Rozga), Baban Iva (Neka me svi zaborave - Vesna Pisarović) i Lončar Tereza (Lako je sve - Feminnem).


Stručni žiri u sastavu Damir Erkapić, Ivan Miletić i Josip Gudelj kao i publika imali su težak zadatak, izabrati po tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu festivala, u izboru žirija, osvojile su Laura i Katarina Kapović, druga Vivien Mijić, a treća Marija Jonjić. Publika je prvo mjesto dodijelila Terezi Lončar, a drugo mjesto osvojile su Dolores Bartulović i Mariela Keško, a treće Valeria Vranjković. Za najsimpatičniju izvedbu pjesme nagrađena je Gabrijela Anušić.

Svi natjecatelji dobili su prigodne darove, a posebno pobjednici žirija i publike.


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Vrlika: proslava Gospe Rožarice

************

Šibenik (Meterize)

************

Šibenik (Šubićevac)

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Proslava sv. Franje u Šibeniku (Šubićevac)

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas628
Ovaj mjesecOvaj mjesec51387
UkupnoUkupno7120928

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 95