Kelkheim: Dječji festival “Mikrofon je vaš”

U nedjelju, 14. lipnja 2015., u Kelkheimu, održao se tradicionalni Dječji festival “Mikrofon je vaš”, na kojemu su nastupala 17 izvođača iz hrvatske katoličke župe Main-Taunus/Hochtaunus, Frankfurta i Offenbacha.


Koncert je otvorio župnik fra Marinko Vukman, koji je u svom pozdravnom govoru pozdravio sve mlade izvođače kao i roditelje i rodbinu, te istaknuo kako su većina djece i mladi koji nastupaju, rođena u Njemačkoj i da im nije lako pjevati na hrvatskom jeziku. "Kroz pjesmu uče svoj materinski jezik i stvaraju nova prijateljstva i lijepe uspomene koje će im ostati cijeli život", naglasio je župnik. "Festival je također prigoda da mnoga djeca i mladi otkriju svoje talente i da ih njeguju."


Na festivalu su nastupala Chantal Marić (Hajde da ludujemo - Tajči), Martina Brus i Ana Đerek (Volim osmjeh tvoj - Toše Proeski), Lara Miličević (Zovem da ti čujem glas - Antonija Šola), Danica Jonjić (Ne tiče me se - Magazin), Marija Jozić (Neka mi ne svane - Danijela Martinović), Marija Jonjić (Ditelina s četiri lista - Dalmatino), Gabrijela Anušić (Djevojka sa sela - Severina), Laura i Katarina Kapović (No, no, no - Magazin), Vivien Mijić (Takvi kao ti - Nina Badrić), Teo Miličević (Moj Ivane - Thompson), Valeria Vranjković (Na svijetu sve - Magazin), Baban Kristina (Kao da je vrijeme - Vesna Pisarović), Dolores Bartulović i Mariela Keško (Razmažena - Jelena Rozga), Baban Iva (Neka me svi zaborave - Vesna Pisarović) i Lončar Tereza (Lako je sve - Feminnem).


Stručni žiri u sastavu Damir Erkapić, Ivan Miletić i Josip Gudelj kao i publika imali su težak zadatak, izabrati po tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu festivala, u izboru žirija, osvojile su Laura i Katarina Kapović, druga Vivien Mijić, a treća Marija Jonjić. Publika je prvo mjesto dodijelila Terezi Lončar, a drugo mjesto osvojile su Dolores Bartulović i Mariela Keško, a treće Valeria Vranjković. Za najsimpatičniju izvedbu pjesme nagrađena je Gabrijela Anušić.

Svi natjecatelji dobili su prigodne darove, a posebno pobjednici žirija i publike.


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktivnosti za pastoral zvanja

***********

28.-31. ožujka: Runovići: Korizmena duhovna obnova

**********

29. ožujka: 29. Biblijska olimpijada "Fra Bernard Dukić"

**********

31. ožujka: Šubićevac - Korizmeni koncert

**********

27.3.-7.4.: Korizmeni koncerti zbora "Neuma" iz Drniša

**********

14. travnja: Imotski - MUKA uživo

*********

Šubićevac: Predstavljanje filma Župa sv. Ante Petrićevac

**********

Šubićevac: Korizma 2019.

***********

Šubićevac: 13 utoraka sv. Anti

***********

Muka Gospodina našega Isusa Krista" - 2019.

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1311
Ovaj mjesecOvaj mjesec57676
UkupnoUkupno6673800

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 122 

Administrator

franodoljanin@gmail.com