Drniš: Održan Drugi Sveti Ante Fest

Pod okriljem Gospe Petropoljke, a povodom blagdana sv. Ante, u Drnišu je 11. lipnja 2015. godine održan Drugi Sveti Ante Fest. Na ovom festivalu duhovne šansone održanom u župnoj crkvi Gospe od Ružarija, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Drniš i Župe Gospe od Ružarija, sudjelovalo je šest izvođača. Kroz program koji je vodio Adrijan Vucić, nizale su se poznate duhovne uspješnice (Rijeke žive vode, On dolazi, O ljubavi ja pjevam…).


Drugi Sveti Ante Fest koji je održan pod pokroviteljstvom Grada Drniša i Grada Zagreba, otvorio je jedan od organizatora, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Drniš, Davor Čupić.

Svoje nadahnuće Božanskom ljubavlju do srdaca publike koja je u velikom broju došla podržati njihov ustrajan rad, prenijeli su domaćini – VIS „Sveti Ante“ iz Drniša pod vodstvom Josipe Ivić i Frama Drniš. Solističkim nastupom sve prisutne su oduševili Siverćanin Damir Topić (uz izvrsnu pratnju Josipe Ivić u obradi pjesme You raise me up (Secret garden) / Ti dižeš me) i drniškoj publici također već poznati Vedran Vegar iz Knina. Svojim autorskim radom predstavili su se mladi iz kninskog VIS-a „David“, a dojmljivom izvedbom duše prisutnih razgalio je nastup VIS-a „Izidor“ iz Splita.

Uz pozdrave svim sudionicima na kraju ove lijepe večeri, svim prisutnima se prigodnim riječima obratio drniški župnik fra Petar Klarić.

Fotografije 

Pretraži sadržaj

Najave

Duhovne vježbe - 2017.

*********

11.-20. srpnja: Studenci - Proslava sv. Ilije

*********

17. - 20. srpnja: Metković - Proslava sv. Ilije

*********

17. - 20. srpnja: Brist - Proslava sv. Margarite

*********

24.7. - 2. 8. Imotski - Proslava Gospe od Anđela


*********

29.-30. srpnja: Knin - Festival duhovne glazbe

Aktualno

SINJ - VELIKA GOSPA 2017.

**********************

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1036
Ovaj mjesecOvaj mjesec42574
UkupnoUkupno5203758

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 152 

Administrator

franodoljanin@gmail.com