Sinj: Križni put za mlade i župljane na Gradu

U petak 27. ožujka 2015., učenici srednjih škola imali su križni put na Gospinu Gradu u 11 sati, a župljani Gospe Sinjske u 16 sati. Pobožnost križnog puta vodio je župnik fra Ante Bilokapić.

 

Križni put za mlade na Gradu

U petak 27. ožujka, učenici srednjih škola, po već ustaljenom običaju imali, su križni put na Gospinu Gradu. Križni put je predvodio župnik fra Ante Bilokapić s početkom u 11 sati. Sudjelovali su učenici i profesori: Srednje strukovne škole Bana Josipa Jelačića, Srednje tehničke škole Ruđera Boškovića, Opće gimnazije Dinka Šimunovića i Franjevačke klasične gimnazije. Na kraju je župnik prisutnima udijelio blagoslov križem ispred zavjetne crkvice na Gradu.  Učenici su se odazvali u velikom broju.

Fotografije

 


Križni put za župljane župe Gospe Sinjske na Gradu


Križni put za župljane župe Gospe Sinjske počeo je u 16 sati okupljanjem kod starog vatrogasnog doma. Okupljeni vjernici su se potom, u molitvi, uputili prema Gospinu Gradu gdje su imali križni put. Pobožnost križnog puta predvodio je župnik fra Ante Bilokapić. Na kraju je uslijedio završni blagoslov s križem kod zavjetne crkvice na Gradu. U pobožnosti križnog puta sudjelovalo je veliko mnoštvo vjernika.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

13. prosinca: Lišane: VI. formacijski susret OFS-a

**********

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2161
Ovaj mjesecOvaj mjesec25304
UkupnoUkupno6439921

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 60 

Administrator

franodoljanin@gmail.com