Ministrantski susreti i kviz- 2015.

Vijeće za duhovna zvanja Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja priredilo je ministrantski kviz za 2015. koji je podijeljen u tri cjeline: 1) Isus Krist naš brat i prijatelj; 2) Ministranstka služba i 3) Liturgijska godina.

Susreti ministranata održat će se u Vrgorcu (25. travnja), Sinju (9. svibnja) i Drnišu (23. svibnja).


 

Poštovani župnici i ministranti,

I ove će se godine u našoj Provinciji organizirat susret ministranata. Ovogodišnji kviz priredilo je Vijeće za duhovna zvanja Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja. Svima vama koji se namjeravate prijaviti za sudjelovanje u kvizu preporučujemo da ove teme obradite s ministrantima na tjednim susretima, kako bi svi ministranti usvojili određeno znanje, a ne samo oni koji se budu natjecali.

Kviz se sastoji od 100 laganih pitanja i podijeljen je u tri cjeline:

1. Isus Krist naš brat i prijatelj

2. Ministrantska služba i

3. Liturgijska godina.

Župa može prijaviti najviše dvije skupine natjecatelja za kviz. Skupine trebaju imati po četiri člana. U kvizu mogu sudjelovati isključivo ministranti osnovnoškolci. Kviz će se sastojati od dva dijela: pismenog i usmenog. Tri najbolje ekipe sudjelovat će u usmenom dijelu. Molimo vas da članovi skupina ne uče sadržaje napamet, nego da se usredotoče na važnije podatke i činjenice. Sva pitanja bit će jasno definirana, i odgovarat će se kratkim odgovorima.

Kviz i sportski susret za ministrante bit će održani:

  • 25. travnja 2015. u Vrgorcu;
  • 9. svibnja u Sinju;
  • 23. svibnja u Drnišu.

Župnici mogu odlučit na kojem će mjestu sudjelovat s ministrantima. Zato vas molimo da  ministrante prijavite za susret do 20. travnja 2015., da navedete hoće li vaši ministranti sudjelovati u kvizu. Od sportskih igara bit će organizirano natjecanje u nogometu, o ostalim sportovima bit ćete upoznati u posebnom dopisu. Vaše prijave šaljite na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript    ili    Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Ministrantski kviz - 2015. (PDF format)


 

Pretraži sadržaj

Najave

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2105
Ovaj mjesecOvaj mjesec34116
UkupnoUkupno6448733

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 66 

Administrator

franodoljanin@gmail.com