Sjemeništarci u Potravlju

Sjemeništarci su na prvu korizmenu nedjelju, odazivajući se pozivu župnika fra Stanka Dotura, posjetili župu Potravlje i sudjelovali na sv. misi.


Kišno vrijeme nije omelo planirani posjet niti je umanjilo svečano raspoloženje nedjeljne korizmene mise. Sv. misu je predvodio i propovijedao fra Nedjeljko Jukić u koncelebraciji s fra Stankom Doturom i fra Ivanom Udovičićem. Sjemeništaraci, okupljeni oko oltara, sudjelovali su kao čitači i psalmisti. Župljani su se osobito potrudili kako bi svojim sviranjem, pjevanjem i, općenito, angažiranošću doprinijeli da taj dan bude još svečaniji. Fra Nedjeljko je u propovijedi na slikovit i razumljiv način predočio što znači „Obratite se i vjerujte evanđelju!“.  Na kraju mise u ime sjemeništaraca i odgojitelja fra Stanku i župljanima zahvalio je fra Ivan te pozvao mlade da budu odvažni u odgovoru na Božji poziv.

Poslije misnog blagoslova družili smo se za obiteljskim stolom našega kolege Ante gdje su nam župnik i Antini roditelji priredili pravu malu gozbu. (Tekst i fotografije: Vlaho Jakić)

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas124
Ovaj mjesecOvaj mjesec62933
UkupnoUkupno7052664

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51