Održana duhovna obnova u HKM Wuppertal

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Wuppertal održana je od 21. do 23. studenoga 2014. trodnevna duhovna obnova koju je vodio provincijal Franjevačke provincije sv. Jeronima u Zadru fra Andrija Bilokapić uz voditelja HKM Wuppertal fra Josipa Repeše. Tema duhovne obnove bila je: "Čovjek u sakramentima kršćanske inicijacije - Tko smo mi u bogoslužju Crkve?" Fra Andrija se u tri dana toliko sjedinio svojom jednostavnošću i riječima sa vjernicima koji su  oduševljeni odlazili svojim kućama.


Posebno se fra Andrija obraćao mladima i tražio odgovore na sva njihova pitanja koja muče mlade današnjice.

Usvajajte Božji pogled na sebe i pokušajte se tako gledati. Vi niste ono što mislite o sebi  kao ni što misle vaši roditelji i prijatelji. Vi ste upravo ono što Bog misli o vama. Bog vas doživljava kao dionika svog božanskog života - pojasnio je mladima fra Andrija kako bi sebe trebali doživljavati.

Kao što su  otac i majka učili vas hodati i pričati tako i Bog nastoji da preko crkve i služenja crkvi i vjeri vodi vas božanskim putem i da govorite božanskim jezikom praštanja, ljubavi i besmrtnosti- istaknuo je fra Andrija.

U trodnevnom rasporedu duhovne obnove fra Andrija je imao susrete sa vjernicima HKM Wuppertal, posebno s mladima i roditeljima. Dnevna razmatranja su završavala misnim slavljem i molitvom pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vjernici su iskoristili prigodu za i sakrament Svete Ispovijedi.

Fra Josip Repeša se zahvalio fra Andriji Bilokapić na trodnevnom druženju, a posebno svim vjernicima koji su došli na ovu duhovnu obnovu.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

13. prosinca: Lišane: VI. formacijski susret OFS-a

**********

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1725
Ovaj mjesecOvaj mjesec24868
UkupnoUkupno6439485

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 73 

Administrator

franodoljanin@gmail.com