Izbor novog Vijeća Frame Drniš

U srijedu, 10. rujna 2014. godine mjesno bratstvo Frame Drniš imalo je izbore za nove vijećnike koji se brinu o susretima Frame i osmišljavaju kako će svake subote izgledati framaški susreti.

U starom vijeću bili su Monika Kasalo (predsjednica), Josipa Labor (potpredsjednica), Zvonimira Lojić (voditeljica formacije), Tomislava Silov (tajnica) i Ante Samac (blagajnik), kojima ovim putem zahvaljujemo na ljubavi koji su kroz godinu dana ulagali i osmišljavali naše susrete.


Nakon što smo na početku izmolili zaziv Duhu Svetom, započelo je biranje novih vijećnika. Izborima je predsjedao Marko Plavčić, područni predsjednik Zadarskog-šibenskog bratstva, uz asistenciju područnog duhovnog asistenta fra Ivana Lukača. Od područnih članova vijeća još je bio prisutan Niko Kisić, područni blagajnik.

Za novo vijeće Frame Drniš izabrani su: Iva Čanžek (predsjednica), Tomislava Silov (potpredsjednica), Andreja Pecollaj (voditeljica formacije), Matea Bukarica  (tajnica) i Davor Kasalo (blagajnik).

Nakon izbora uslijedila je molitva u kojoj su članovi molili da duh svetog Franje zapali ovo bratstvo kako bi znalo uvijek odgovoriti na izazove ovoga svijeta. Nakon zajedničkog fotografiranja uslijedilo je druženje i radost na franjevački način.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

23. - 25. siječnja: Zagreb - 58. Teološko-pastoralni tjedan

********

11. veljače: 70. obljetnica HKŽ München

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1496
Ovaj mjesecOvaj mjesec59065
UkupnoUkupno5684693

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 199 

Administrator

franodoljanin@gmail.com