Kelkheim: Dječji festival "Mikrofon je vaš"

Koncert je otvorio fra Marinko, koji je pozdravio mlade izvođače, roditelje te brojnu djecu i mlade. Naglasio je da je ovo jedinstveni događaj i prekrasna manifestacija pjesme mladosti i radosti. Djeca i mladi koji pjevaju, rođeni su u Njemačkoj i oni kroz pjesmu uče svoj materinski jezik, stvaraju prijateljstva i lijepe uspomene, koje će im ostati cijeli život. Festival je prigoda, da djeca i mladi otkriju svoje talente i da ih njeguju. Želimo da nam ovaj festival još puno godina živi, da ovaj susret bude susret zajedništva, radosti i prijateljstva i nasmijanih dječjih lica.


U dvorani prepunoj roditelja i prijatelja, s oduševljenjem je pozdravljena svaka interpretacija koju su izvodile mlade "zvijezde", a koje je sjajno najavljivala Antonia Baotić.

Stručni žiri u sastavu Danijela Erkapić, Saša Amić i Dado Paljak, imali su težak posao kao i publika, izabrati po tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu Dječjeg festivala, u izboru žirija, osvojila je Tereza Lončar (Nina Badrić – Nebo), druga je pripala Danici Jonjić (Severina – Paloma nera), a treća Patriciji Blekić (Jelena Rozga – Ili ona ili ja). Publika je prvo mjesto dodijelila Nini Lončar (Feminnem – Sve što ti nisam znala dati); drugo mjesto je osvojila Valeria Vranjković (Magazin – Piši, piši mi), a treće Jessica Kunac (Dalmatino – Grdelin).

Dječji festival je bio uistinu jedinstveni i neponovljivi događaj koji će pamtiti osobito djeca i mladi, koji su se već sada počeli spremati za festival iduće godine.


 

Pretraži sadržaj

Najave

13. prosinca: Lišane: VI. formacijski susret OFS-a

**********

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2152
Ovaj mjesecOvaj mjesec25295
UkupnoUkupno6439912

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 

Administrator

franodoljanin@gmail.com