Susret kninskih i šibenskih ministranata

Drugi po redu susret kninskih i šibenskih ministranata održan je u Kninu u subotu, 17. svibnja 2014. Domaćin susreta bili su kninski ministranti i njihov voditelj fra Šimun Markulin. Šibenčani - u pratnji sa svojim voditeljem fra Pericom Maslaćem - prvo su obišli franjevački samostan i crkvu Sv. Ante Padovanskog, gdje ih je pozdravio fra Marko Duran, gvardijan. Potom su krenuli prema kninskoj Tvrđavi, a nezaobilazan je bio posjet mjestu gdje je predsjednik Tuđman razvio i poljubio hrvatsku trobojnicu 6. kolovoza 1995. god.


Nakon Tvrđave i kratke šetnje Gradom, ministranti su došli u privremenu Gospinu crkvu, gdje su ih dočekali domaćini - kninski ministranti. Vrijeme je brzo prolazilo, pa su uskoro krenuli prema Krčiću, gdje je bio organiziran ručak i druženje.

Sportsko-rekreacijski dio susreta održan je u poslijepodnevnim satima na stadionu NK Dinare: nogomet, rukomet, šprint, skakanje u vrećama, potezanje konopa... Nakon igara, ministranti su posjetili crkvu Sv. Marije u Biskupiji te se s osmjehom na licu uputili svojim domovima.

Roditeljima ministranata hvala na potpori.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2530
Ovaj mjesecOvaj mjesec39611
UkupnoUkupno6384715

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 75 

Administrator

franodoljanin@gmail.com