Split-Trstenik: Nogometni turnir framaša i bogoslova

Dolazak toplijeg vremena framaši i bogoslovi su itekako dobro iskoristili. Željni ponovnog susreta i druženja okupili su se u nedjelju, 16. ožujka u 14.00 ispred Franjevačkog samostana u Splitu na Trsteniku. Domaćini su bili franjevački bogoslovi.

Ovaj put organiziran je samo turnir u nogometu u kojem su se natjecali franjevački bogoslovi i mjesna bratstva Frama Gospa od Zdravlja, Pojišan i Sv. Obitelj.

Dok su momci igrali nogometa, izvan terena je bilo prilike i za druge aktivnosti kao što su badminton, košarka i vožnja biciklima.

Turnir je započeo molitvom koju je predmolio jedan od bogoslova. U prvoj utakmici između Sv. Obitelji i Pojišana, pobjeda je otišla na stranu Pojišana, a u drugoj pobjedu su odnijeli bogoslovi nad Gospom od Zdravlja. U borbi za treće mjesto pobijedila je Gospa od Zdravlja i tako ostavila Sv. Obitelj na četvrtom mjestu. Konačno, u finalu su pobjedu odnijeli bogoslovi koji su sa samo 1 golom razlike nadjačali Pojišan.

Naš susret je i ovaj put prošao uz puno zabave, smijeha i zdravog sportskog duha što nas je još više zbližilo i potaklo na zajedništvo. Ovom prilikom zahvaljujemo franjevcima na Trsteniku što su nam radosna i otvorena srca udijelili svoj prostor za igru.

Fotografije


 

Pretraži sadržaj

Najave

Duhovne vježbe - 2017.

*********

20.-23. lipnja: Šibenik/Sv. Lovre: Proslava Presvetoga Srca Isusova

********

24. lipnja: Svećeničko ređenje u Splitu

*******

23. - 25. lipnja: Vancouver - Mladifest

********

5. srpnja: Imotski - Dan Provincije

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1729
Ovaj mjesecOvaj mjesec60939
UkupnoUkupno5149398

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 94 

Administrator

franodoljanin@gmail.com