Fra Jozo Župić: Terapija dobrote

Knjiga 'Terapija dobrote´, 14,0 x 20,0 cm, ima 200 stranica, a tiskana je u Berlinu u Oktoberdruck AG. Grafičko oblikovanje i pripremu knjige obavio je SITEhoppers, Berlin. Ilustraciju na naslovnici uredila je Maja Novosel.

Fra Jozo u uvodu svoje knjige piše: „Budući sam ove godine 2013. slavio 40. obljetnicu svoga svećeništva, (ređen sam 1. 7. 1973. u Sinju, a mladu misu slavio sam  22. 7. 1973.  u Sinju) i budući  je Hrvatska 1. srpnja 2013. postala punopravni član Europske zajednice, odlučio sam tiskati ovu knjigu kao spomen na moje slavlje i slavlje Hrvatske za koju je palo puno života. Ovom knjigom želim dati obol, doprinos hrvatskoj kulturnoj baštini i izvan njenih granica, a sada već europskoj Hrvatskoj. Htio sam ujedno ostaviti pečat jednoga vremena u tuđini“.

Budući  je u svom pastoralnom djelovanju u Njemačkoj u kojoj i sada djeluje pokrenuo dva projekta za djecu, mlade i odrasle, a to su Crtačka škola i Mikrofon je vaš, u gradovima Berlin, Ludwigsburg, München (Crtačka škola), te Mikrofon je vaš (Berlin, Ludwigsburg), odlučio je prikupljene tekstove koji su izlazili u novinama tiskati u knjizi pod  naslovom  ´Terapija dobrote´.

Ovoga ljeta fra Jozo Župić, dušobrižnik u Münchenu, proslavio je u svom rodnom gradu Sinju 40. obljetnicu svoga svećeništva. Tom prigodom obradovao je svoje Župiće knjigom pod  naslovom  ´ŽUPIĆI´.


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas339
Ovaj mjesecOvaj mjesec57078
UkupnoUkupno7046809

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40