Konjevrate: Održana duhovna obnova

Od 7. do 9. ožujka, u župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja u župi Konjevrate održana je korizmena duhovna obnova koju je,u nazočnosti velikog broja vjernika, predvodio fra Miroslav Bustruc. Na početku duhovne obnove župnik fra Bože Ćurčija je pozdravio voditelja duhovne obnove i pozvao još jednom župljane da sudjeluju na ovoj korizmeno-duhovnoj obnovi.

Tema duhovne obnove bila je "Dublje u vjeri u Godini vjere". Sva tri dana obnove održano je razmatranje na određenu temu. Prvog dana bila je tema "Biti čovjek-što je to?", drugog dana "Vjerovati...znači nadilaziti sebe", i trećeg dana "Molitva-stvaranje novog čovjeka". Nakon razmatranja bila je molitva krunice i euharistijsko slavlje koje je predvodio fra Miroslav.

Trećeg dana duhovne obnove,nakon priprave za ispovijed, vjernici su imali prigodu ispovjediti se. Svrha duhovne obnove bila je da pomogne vjernicima da se saberu, vrate svojim korijenima, probude i ožive svoju vjeru kako bi dobili snagu nastaviti mudro, ponosno, zajedno s Bogom koračati svojim životom. Na završetku duhovne obnove fra Bože Ćurčija, župnik župe Konjevrate, zahvalio je voditelju fra Miroslavu i svim vjernicima nadajući se da će ova duhovna obnova uroditi plodom za župnu zajednicu.

Marica Labor


 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2018.

***********

26. svibnja: Šibenik - Susret ministranata

**********

4.-13. lipnja: Proslava sv. Ante na Šubićevcu

**********

10.-13. lipnja: Proslava sv. Ante u Münchenu

**********

14. - 16. lipnja: Zagreb - Seminar 'Kršćanski glas u medijima'

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1062
Ovaj mjesecOvaj mjesec56839
UkupnoUkupno5982029

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 118 

Administrator

franodoljanin@gmail.com