Trinaeste žive jaslice u Prološcu

Svake se godine vraćamo neizmjernoj Božjoj ljubavi, njegovu daru Djeteta, koji je Spasitelj svijeta, utjeha i putokaz za svakog čovjeka koji želi slijediti stope istine, pravde, ljubavi i mira. Proložani su i ove godine proslavili najradosniji kršćanski blagdan upriličivši još jedne“Žive jaslice“. U koritu potoka Suvaje, u samom središtu mjesta, na sam blagdan Božića 2012. g. s početkom u 17.00 sati Proložani i njihovi gosti uživali su u glazbeno-scenskom prikazu božićnih živih jaslica.


U samo glazbeno–scensko prikazivanje uloženo je mnogo truda i ljubavi ljudi dobre volje.

Sudionici igrokaza su obitelj Adžija (Tina, Ante i Matej kao članovi Svete obitelji), mladi i djeca koji vrlo rado i amaterski izvode prizore noći Isusovog rođenja. Sve je to upotpunjeno božićnim pjesmama koje izvode Dječji i Mješoviti crkveni zbor pod vodstvom s. Filipe Smoljo. Anđeli, vatra, pastiri, osebujan splet božićnih pjesama pružili su priliku viđenja i doživljaja misterija Božića.

Sve je to bilo popraćeno lijepim i iznimno toplim vremenom. Pjesmom, čestitkama i novim idejama- sve to je život od Božića do Božića sa željom da nas Isus vodi kroz život svaki dan.

Fotografije

Anita Meter


 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas87
Ovaj mjesecOvaj mjesec25338
UkupnoUkupno6370442

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38 

Administrator

franodoljanin@gmail.com