Vinjani: Održan VI. ministrantski hod

 Šestu godinu za redom u župi Vinjani održava se ministrantski hod na kojem su ove godine sudjelovali samo ministranti župe Vinjani, a tome je razlog što smo ove godine išli na hod tek 8. listopada za razliku od dosadašnjih godina kad se hod održavao u subotu poslije završetka školske godine.

 Ovogodišnji hod od oko 15 km započeo je u 9.00 sati s Tomislavljeva molitvom križnog puta koji smo molili kroz hod zaustavljajući se najprije u crkvi sv. Ante, zatim kapeli sv. Ivana u Juroša, kapeli Srca Marijina u Nenadića, kapeli Srca Isusova kod Baga, Leka i Vidoša, kapeli bl. Alojzija Stepinca, crkvi sv. Roka i sv. Nikole Tavelića gdje smo u 15.00 sati izmolili krunicu Božanskog milosrđa, zatim kapelu Gospe Sinjske te kapelu Gospe Žalosne i crkvu sv. Kate gdje smo u 17.00 sati obavili pobožnost Gospine krunice.

Na kraju ministrantskog hoda ispred župne kuće župnik je počastio pizzom i sokom, a za vrijeme hoda častili su župljani sendvičima, kolačima, sokom, voćem…, a među njima su se najviše istaknuli roditelji ministranata. Svima od srca zahvaljujemo na lijepom dočeku i čašćenju.

Fotografije 

 

 

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1274
Ovaj mjesecOvaj mjesec40180
UkupnoUkupno6454797

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 75 

Administrator

franodoljanin@gmail.com