Šibenik (Varoš): Primanja i obećanja u Franjevačkoj mladeži

U nedjelju, 19. veljače 2012., u Župi Gospe van Grada, održana su primanja i obećanja u Franjevačkoj mladeži na završetku euharistijskog slavlja u 18 sati. Grupa mladih iz župe gospe van Grada i ove je godine ostala ustrajna i dosljedna u vjeri te su još jednom pred Bogom obećali da će živjeti u franjevačkom duhu godinu dana. Frama Gospe van Grada ove godine ima sedam novih članova. Troje mladih je prvi put dalo obećanja življenja evanđelja u bratstvu Franjevačke mladeži, a desetero je obnovilo obećanja.

Svetu misu predvodio je fra Frano Doljanin, provincijski duhovni asistent za Framu. U posjet su nam došli i uveličali naše slavlje fra Ivan Lukač i fra Damir Ćiro Čikara te naši dragi prijatelji Framaši iz Frame Knin, Drniš i Šibenik (Meterize i Šubićevac). Nakon svete mise imali smo druženje u župnoj kući gdje inače održavamo svoje susrete. Druženje je proteklo veselo baš kako to uvijek biva kad se Framaši nađu na jednom mjestu.

Hvala našim svećenicima – osobito našem duhovnom asistentu fra Perici Maslaću, časnim sestrama, zboru Frame, ministrantima i svima koji su svojom nazočnošću uzveličali slavlje naših primanja i obećanja. Neka Gospodin Bog uvijek bude uz naše Framaše, neka nam da snage da zaista živimo ono što smo obećali.

Mir i dobro!

Framašica Manuela Batinić

Pozivnica (jpg)

  
 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas3535
Ovaj mjesecOvaj mjesec49243
UkupnoUkupno6394347

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 144 

Administrator

franodoljanin@gmail.com