Služba Božja - Litugijsko-pastoralna revija

Kratka povijest

Naša izdanja

50 godina - bibliografija

 

2015.

 

2014.

 

2013.

 

2012.

2011.

 

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

2002.

2001.

2000. (XL)

 

Sadržaji cijelog godišta

 

Pretraži sadržaj

Najave

Duhovne vježbe - 2017.

*********

20.-23. lipnja: Šibenik/Sv. Lovre: Proslava Presvetoga Srca Isusova

********

24. lipnja: Svećeničko ređenje u Splitu

*******

23. - 25. lipnja: Vancouver - Mladifest

********

5. srpnja: Imotski - Dan Provincije

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas58
Ovaj mjesecOvaj mjesec62069
UkupnoUkupno5150528

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 133 

Administrator

franodoljanin@gmail.com