Imotski: Božićni koncert mandolinskog orkestra, klapa i zbora

U utorak 21. prosinca 2010. u 19 sati u crkvi sv. Frane u Imotskom održan je  „Božićni koncert „ koji su priredili  Mandolinski orkestar „Imotski“, ženske domaće klape „Šentada“ i „Neviste“, „Zbor srednjih škola Imotskog“, te dječja klapa „Biokovski slavuji“ iz osnovne škole  Zagvozd.

U sat i pol vremena izmjenjivali su se izvođači koji su izvodili razne božićne skladbe. Na kraju koncerta, gvardijan i župnik fra Zoran Kutleša, je u ime svih prisutnih zahvalio izvođačima i njihovim voditeljima na lijepoj glazbenoj duhovnoj večeri, na zadovoljstvo prisutnih.

Mandolinski orkestar „Imotski“, pod ravnanjem prof. Antonele Rebić, izveo je skladbe: „Radujte se narodi“, „Narodi nam se“, „Veseli se Majko Božja“, „Bijeli Božić“ i „Zvončići“; klapa „Šentada“, predvođena Ivanom Bekavcem - Pivom : „ Zvona moga grada“, „Tiha noć“ i Spavaj mali Isuse“; klapa „Neviste“, predvođena prof. Vanjom Domazet: „Kyrie Eleison“; „Svim na zemlji“ i „Veseli se Majko Božja“; Zbor srednjih škola - Imotski, pod ravnanjem prof. Josipa Domazeta: „Božićnu Pastorelu“ i „Ezekiel saw the wheel“ i dječja klapa Biokovski slavuji, pod vodstvom prof. Nade Prodan: „Dubrovačko kolendavanje“ i „Dime Nino“. Svi izvođači utkali su u ovaj lijepi glazbeno – duhovni događaj mnogo srca, čime su pridonijeli pripravi skore svetkovine Božića.

Galerija slika

 

Pretraži sadržaj

Najave

Split:

18. prosinca: Predstavljanje monografije „Gospodin vam dao mir“

*********

2. - 13. prosinca: Sinj - Karitativna akcija "Daruj Božić"

*********

13./16./20. prosinca: Koncerti pjevačkog zbora „Neuma“ iz Drniša

**********

14. - 17. prosinca: Sinj - Duhovna obnova

*********

Trstenik: Mjesečne teme u OFS-u 'Blagovijest' - 2018.

*********

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas178
Ovaj mjesecOvaj mjesec42323
UkupnoUkupno5577830

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 70 

Administrator

franodoljanin@gmail.com