PODBABLJE: Frama i HKUD Kolajna organizirali humanitarni koncert

U organizaciji Franjevačke mladeži iz župe Podbablje te HKUD Kolajna uspješno je u nedjelju 19. prosinca održan Božićni koncert koji je ove godine bio i humanitarnog karaktera jer su se prikupljala novčana sredstva za oboljelog mladića Vicu Karina.

Više od 300 posjetitelja okupilo se tu večer u podbapskoj filijalnoj crkvi Marije Kraljice Hrvata u Grubinama na svečanom predblagdanskom koncertu kako bi svojom nazočnošću podržali mlade organizatore te tako dali svoj prilog za ozdravljenje Vice Karina.

Koncert je započeo pozdravnim govorom župnika u Podbablju fra Vinka Gudelja,a potom i pozdravom predsjednice Frame Podbablje Ane Milas. Iza toga u režiji mladića i djevojaka koji su pripadnici mjesnog bratstva Frame održan je i kratki igrokaz, a potom i nastup mlade imotske pjevačice Ana-Marije Ćapin koju je pratio mandolinski orkestar iz Zmijavaca pod ravnanjem svoga voditelja Tomislava Hercega.

Nakon toga svoje nastupe, isprekidane prigodnim recitacijama, imale su ženske klape Neviste i Šentada iz Imotskog, a potom i klapa Proložac.

Na kraju ovog jedinstvenog događaja koji je organiziran u svrhu pomoći dvadesetogodišnjem studentu Vici Karinu koji boluje od ventikularne tahikardije odnosno poremećaja srčanog ritma koji je opasan za život. Njegova operacija moguća je jedino u Clevelandu u SAD-u, a za to su potrebni novčani izdaci u iznosu 50 000 eura.

U ovu akciju osim Franjevačke mladeži i župnog ureda Podbablje uključila se i općina Podbablje te još nekoliko sponzora. 

Galerija slika

 

Pretraži sadržaj

Najave

Duhovne vježbe - 2017.

*********

23. srpnja: Visoka: Fra Mario Lemo - mlada misa

*********

24.7. - 2. 8. Imotski - Proslava Gospe od Anđela


*********

29.-30. srpnja: Knin - Festival duhovne glazbe

Aktualno

SINJ - VELIKA GOSPA 2017.

**********************

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1936
Ovaj mjesecOvaj mjesec49649
UkupnoUkupno5210833

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 78 

Administrator

franodoljanin@gmail.com