Zagreb: Mlada misa fra Marija Radmana

"Dosta ti je moja milost,

jer snaga se u slabosti usavršuje." (2Kor 12,19) 

U nedjelju 25. srpnja 2010. godine fra Mario Radman proslavio je mladu misu u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Na ulazu u crkvu roditelji - Josip i Josipa, blagoslovili su svoga sina - mladomisnika fra Marija. Kad su ministranti, svećenici i poslužnici došli do oltara, fra Marija su pozdravili njegovi najbliži i kum fra Ivan Čikara. Nakon tih pozdrava, mladomisnik je započeo euharistijsko slavlje. Liturgiju je animirao fra Ante Crnčević.

Prvo i drugo čitanje, kao i molitve vjernika, čitali su članovi obitelji fra Marija Radmana. Na ovom mladimisničkom slavlju, po želji samoga mladomisnika, propovijedao je fra Tino Labrović, župni vikar u Sinju. Darove su prinosili članovi obitelji. Za vrijeme mise pjevao je župni zbor Majke Božje Lurdske. 

Fra Ivan Čikara pozvao je uzvanike da nakon euharistijkog slavlja dođu na ručak u restaurant "Globus". Euharistijsko slavlje u crkvi završilo je mladomisničkim blagoslovom. Fra Mario je svoj svećenički put započeo uz geslo: Dosta ti je moja milost jer snaga se u slabosti usavršuje. (2Kor 12, 19). Nakon blagoslova mnogi su čestitali fra Mariju zaželjeli da ga Bog i sv. Franjo Asiški prate na njegovu započetom putu svećeništva. 

Galerija slika

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1487
Ovaj mjesecOvaj mjesec31792
UkupnoUkupno6376896

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 161 

Administrator

franodoljanin@gmail.com