Služba Božja - Litugijsko-pastoralna revija

Kratka povijest

Naša izdanja

50 godina - bibliografija

 

2015.

 

2014.

 

2013.

 

2012.

2011.

 

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

2002.

2001.

2000. (XL)

 

Sadržaji cijelog godišta

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš, 22. rujna 2019.  – Izborni kapitul Mjesnoga bratstva OFS-a Gospe od Ružarija

************

Šibenik (Šubićevac)

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Proslava sv. Franje u Šibeniku (Šubićevac)

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1864
Ovaj mjesecOvaj mjesec48669
UkupnoUkupno7118210

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51