Služba Božja - Litugijsko-pastoralna revija

Kratka povijest

Naša izdanja

50 godina - bibliografija

 

2015.

 

2014.

 

2013.

 

2012.

2011.

 

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

2002.

2001.

2000. (XL)

 

Sadržaji cijelog godišta

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

25.-28. lipnja: Proslava Presvetoga Srca Isusova u Šibeniku

************

27.-29. lipnja: Siverić - 50. obljetnica župe

************

29. lipnja: Kruševo - 50. obljetnica svećeništva

***********

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1146
Ovaj mjesecOvaj mjesec70501
UkupnoUkupno6907283

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 63 

Administrator

franodoljanin@gmail.com